fondo
Logo Conseller�a
Logo Ingacal
CIAM
Proxectos
publicacions > Introducción

Biblioteca

O CIAM posúe unha das maiores bibliotecas especializadas en temáticas agrarias de Galicia, con acceso a bases de datos, acceso a internet sen fíos e información bibliográfica aberta aos investigadores e profesionáis agrarios.

Ano:  
Titulo:
 
Autor:

 

TÍTULO AUTOR EDITORIAL ANO
Recovering traditional raw-milk Tetilla cheese flavour and sensory attributes by using Kocuria varians and Yarrowia lipolytica adjunct cultures. J.A.CENTENO, J.I.GARABAL, F.DOCAMPO, J.M.LORENZO, J.CARBALLO International Journal of Food Microbiology. Vol.251 (2017), pp.33-40 2017
Interpretación da análise de solo para unha fertilización racional do millo forraxeiro. D.VÁZQUEZ VILARELLE, M.I.GARCÍA POMAR, D.BÁEZ BERNAL, V.GARCÍA SOUTO Afriga. Nº 128, pp.44-57 2017 Ver documento adjunto
As aplicacións web RAX de recomendación de abonado con xurro nas pradeiras. M.I. GARCÍA POMAR, D.BÁEZ BERNAL, J.CASTRO INSUA, G.SILSANZ REY, V.GARCÍA SOUTO Afriga. Nº 126, pp.106-116 2017 Ver documento adjunto
Variedades de millo forraxeiro avaliadas en Galicia MARIA JOSE BANDE CASTRO Afriga. Nº 128, pp.34-40 2017 Ver documento adjunto
Fertilización nitroxenada mineral e orgánica do raigrás italiano con incorporación do inhibidor da nitrificación 3,4-dimetilpirazol fosfato: producción de forraxe e emisións de óxido nitroso M.D.BÁEZ BERNAL, C.GILSANZ REY, M.I.GARCÍA POMAR Afriga. Nº 126, pp.136-144 2017 Ver documento adjunto
Producción de carne de vacuno mayor (II): canales de alto valor. SANTIAGO CRECENTE Campo Galego. Online (29-03-2017) 2017 Ver documento adjunto
Productividade e composición química do sorgo e do xirasol cultivados para ensilar en terreos con e sen rega da Galicia interior A.BOTANA, A.SÁINZ, S.PEREIRA-CRESPO, J.VALLADARES, M.VEIGA, C.RESCH, F.J.CANABAL, G.FLÓRES-CALVETE Afriga. Nº 128, pp.132-144 2017 Ver documento adjunto
Producción de carne de vacuno mayor en Galicia (parte I) SANTIAGO CRECENTE Campo Galego. Online (28-03-2017) 2017 Ver documento adjunto
Liposoluble antioxidants content of spring-grazing dairy cows´milk as affected by sward type and maturity stage. BOTANA A., GONZÁLEZ L., DAGNAC T., RESCH-ZAFRA C., PEREIRA-CRESPO S., VEIGA M., FERNÁNDEZ-LORENZO B., FLORES-CALVETE G. Proceedings of the 19th Symposium of the European Grassland Federation (EGF). Grassland resources for extensive farming systems in marginal lands: major drivers and future scenarios. Alghero, Italy, 7-10 Mayo 2017, pp.118-120 2017
Fatty acids, carotenoids and fat-soluble vitamin contents in dairy cow milk from autumn grazing in Galicia (NW Spain) BOTANA A., GONZÁLEZ L., DAGNAC T., RESCH-ZAFRA C., PEREIRA-CRESPO S., VEIGA M., FERNÁNDEZ-LORENZO B., FLORES-CALVETE G. Proceedings of the 19th Symposium of the European Grassland Federation (EGF). Grassland resources for extensive farming systems in marginal lands: major drivers and future scenarios. Alghero, Italy, 7-10 Mayo 2017, pp.115-117 2017

fondo

EMPRESA

PROXECTOS

ACTIVIDADES

PUBLICACIÓNS

APLICACIÓNS RAX

SOCIAL

Copyright 2013 - CIAM - Centro Investigacións Agrarias de Mabegondo - Todos os dereitos reservados