fondo
Logo Conseller�a
Logo Ingacal
CIAM
Organismo CIAM

Coordinación e Desenvolvemento Tecnolóxico

Descargas

  • "Guía para a conservación da biodiversidade en Galicia". / J.F. Castro (DESCARGAR PDF) / VER LIBRO INTERACTIVO

    Manual

  • "Factores que afectan á calidade do ensilaxe da herba e a pranta de millo forraxeiro en Galicia. Avaliación de métodos de laboratorio para a predición da dixestibilidade in vivo da materia orgánica destos forraxes ensilados". / G. Flores (VER)
  • "Resultados do programa de xestión de vacún de leite en Galicia". / (VER)

NOVIDADES DO CIAM

foto
27/04/2018
Iniciativas de investigación colaborativa para a produción de leite e carne de vacún en Galicia
foto
28/02/2018
Xornada: A produción de carne de vacún. Unha oportunidade para emprender na biosfera
foto
24/01/2018
Efecto da rega sobre o rendemento de cultivos forraxeiros de verán na Galicia interior
foto
28/12/2017
Convocatoria do proceso selectivo para a contratación por obra ou servizo de duración determinada de tres postos de persoal titulado superior universitario
foto
01/12/2017
A paisaxe agraria galega e a biodiversidade. Natureza-Agricultura-Gandería
foto
24/11/2017
Sistemas de transferencia de coñecemento no vacún de leite

 

fondo

EMPRESA

PROXECTOS

ACTIVIDADES

PUBLICACIÓNS

APLICACIÓNS RAX

SOCIAL

Copyright 2013 - CIAM - Centro Investigacións Agrarias de Mabegondo - Todos os dereitos reservados